Baranya Sakk
 :: Bemutatkozás
 :: Elérhetőségek
 :: Hírek
    Versenynaptár
 :: Versenykiírás bevitele
 :: Teljes
 :: Tenkes Kupa Nemzetközi Sakkverseny
 :: Pécsi Sütő Nemzetközi Sakkverseny
 :: Sümeg Vár Sakk Kupa
 :: Tarcali Sakk Pünkösd
    Baranya
 :: Általános iskolák
 :: Középiskolák
 :: Sakk Egyesületek
    Archívum
 :: Eredmények
 :: Beszámolók, cikkek
 :: Képek
 :: Játszmák
 :: Játszmák beküldése
    Támogatóink
 :: Exclusive Best Change Pénzügyi Kft.
 :: Florka Kft.
 :: Harkány


Ön a 87512-ik látogatónk!                                             Legyen a kezdőlapom  

  Exclusive Change Cégcsoport


Exclusive Change Cégcsoport
1052 Budapest, Váci u. 12.
www.exclusivechange.com

 

Az alábbi bemutatkozással a valutaváltás területén meglévő szakmai hozzáértésünk alapjait szeretném ismertetni.

 

Az Exclusive Change Kft. 1990-ben, elsőként kezdte meg a pénzváltási tevékenységet a nagy, tradicionális, pénzváltással és egyéb utazási szolgáltatással foglalkozó hazai utazási irodák mellett, amelyek közül az Exclusive Tours szintén csoportunk tagja. Cégünk alakította ki elsőként az országos logisztikájú pénzváltást, létrehozva az Exclusive Change Cégcsoportot.

 

Az Exclusive Change Cégcsoport Magyarország egész területén, jelenleg mintegy száznyolcvan pénzváltó irodát működtető, budapesti központú vállalkozás.

Az ország METRO Áruházainál, a TESCO, Praktiker, Plaza, Interspar, Auchan üzleteiben folytatjuk e tevékeny-séget, valamint Budapesten a nagy bevásárlóközpontok mindegyikében jelen vagyunk.

A Szolnokon megnyílt Cora Hipermarkettel történő szerződéssel, megkezdődött e csoporttal is az együttműködésünk.

Jelenleg a Raiffeisen bank ügynökeként végezzük e tevékenységet.

 
Az országon belül jelen vagyunk  Budapest, Székesfehérvár, Eger, Veszprém, Kecskemét, Szekszárd, Paks, Bonyhád, Gyöngyös, Kaposvár, Keszthely, Kisvárda, Záhony, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Szolnok stb. frekventált központjaiban.

Irodáink Magyarország határai melletti bontásban:

AUSZTRIA: Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg, Bükk, Hévíz
HORVÁTORSZÁG: Nagykanizsa, Barcs, Nagyatád, Pécs, Siklós, Harkány
SZERBIA: Szeged, Makó
ROMÁNIA: Szeged,Békéscsaba,Berettyóújfalu,Gyula,Debrecen,Nyíregyháza
UKRAJNA: Nyíregyháza, Kisvárda
SZLOVÁKIA: Nyíregyháza, Miskolc, Budapest, Tatabánya, Győr

A www.exclusive.hu, www.exclusivechange.com, wap.exclusivechange.com honlapokon kaphat teljes, napi frissítésű listát irodáinkról.

 

Az Exclusive Change Cégcsoportot az Exclusive Change Kft., Exclusive Best Change Kft, Exclusive Special Change Kft. Exclusive Extreme Change Kft. Good Change Kft. alkotja, földrajzi felosztásban, közös tulajdonosi szerkezetben.

Cégcsoportunk tagja az Exclusive Change Croatia D.o.o is.

 

A valutaváltás piacának ismeretét bizonyítja, hogy szakértelmünkkel, tőkeerőnkkel, fiatal, lendületes menedzsmenttel a szolgáltatások körének állandó bővítésével, valamint - ami a legfontosabb - kiemelkedő árfolyamainkkal, az ország legnagyobb, legszervezettebb cégeként vagyunk jelen e piacon. A fejlődésünk dinamizmusára jellemző, hogy 1999-re irodáink száma meghaladta a 100-at. 2000-re a 130-at.

Napjainkban a fejlődésünk eredményeképpen irodáink száma túllépte a 180-at, ami a magyarországi pénzváltás területén egyedülálló.

A tavalyi évben megkezdett tevékenységünk, a Western Union pénzátutalás. Célunk, a  világszerte jól bevált, de Magyarországon jelentőségéhez képest még messze alulmaradó ismertségű szolgáltatás eljuttatása a potenciális ügyfelekhez, segítve ezáltal a világ különböző pontjain élők, utazók közötti kapcsolatteremtést, készpénzmozgást.

 

Célunk a 2007-es évre, az irodahálózat mennyiségi és minőségi fejlesztése a célréteg szélesítésére, a szolgáltatást igénybevevő lakossági felület növelésére törekszik, ami a nagyvárosokon kívül, a 10 000 lakosú településekre koncentráltan történik.

 

A volumenbővítésen túl a tevékenység minőségének folyamatos javítását és kiegészítő szolgáltatások bevezetését tervezzük. Tevékenységi körünkbe tartozóan az Unióra kiterjedően áfa visszatérítéssel is foglalkozunk a Innova Rt. ügynökeként.

 

Cégünk mint a bevásárló, mint a hagyományos turizmus területén kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik. Tudjuk, hogy a vásárlók valós igénye a jó árfolyamon történő, biztonságos, dokumentált valutaváltás, mivel így az itt vásárolandó áru olcsóbb számukra és rablás, vagy csalás áldozataivá sem válhatnak biztonságos irodáinkban.

 

Mellettünk szól továbbá a fent leírt referencia cégeinknél bármikor leellenőrizhető fizetési fegyelmünk, a sokéves működésünk során megszerzett, tájegységenként eltérő, fontos és pontos helyismeretünk, a szolgáltatás magas szintű, jól szervezett, megbízható végzése is.

 

A Cég jövőképe, az Exclusive égisze alatt működő, komplex pénzügyi és turisztikai szolgáltató hálózat, hazánkban és a környező országokban.

Cégcsoportunk a Magyarországi Pénzváltók Országos Egyesületének alapító tagja.

 

 

Pécs, 2006. október 12.
                                        Tisztelettel:
                                                                  Kósa Zoltán                           

                                                                                                                   

 
Hirdetések
2006© BaranyaSakk.hu
Design by NetNepper© Hosting by Florka Kft